Kampioenschappen

Europese Kampioenschappen

Europese Kampioenschappen

De Hyrox Europese kampioenschappen worden elk jaar in een andere stad gehouden. De kampioenschappen zijn een open race waaraan iedereen kan deelnemen. Met meer dan 25 verschillende nationaliteiten Het biedt een unieke evenementervaring waarbij iedereen strijdt om Europees kampioen te worden in hun divisie en leeftijdsgroep.

Noord-Amerikaanse Kampioenschappen

De Hyrox Noord-Amerikaanse kampioenschappen worden elk jaar in januari gehouden op de iconische Navy Pier in Chicago. Iedereen kan deelnemen aan de komende Noord-Amerikaanse kampioenschappen. Neem het op tegen de beste atleten in jouw divisie en leeftijdsgroep.

Wereld Kampioenschappen

Het Hyrox Wereldkampioenschap is het toppunt van Hyrox racen. Van de 50.000 atleten over de hele wereld kwalificeren er ongeveer 1.500 zich om deel te nemen aan de ultieme Hyrox krachtmeting. Tijdens dit speciale evenement zullen niet alleen de beste racers het tegen elkaar opnemen, het wordt ook een festival van fitness. Een tweedaags evenement met speciale fitness activaties, gastsprekers, entertainment en veel plezier voor zowel sporters als toeschouwers. Voor meer informatie over het WK 2024 klik hier.

Elite 15

De Elite 15: Gedurende het seizoen proberen ’s werelds beste atleten de top 15 van snelste tijden (mannen en vrouwen) te halen en zich te kwalificeren voor de elite-race op televisie tijdens de HYROX Wereldkampioenschappen voor een prijzenpot van $75.000. Dit is echt HYROX racen op het toppunt. Hoe sta jij in de wereld ranking?

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner