Race

World Series of Fitness Racing

World Series of Fitness Racing

HYROX is de ultieme showcase van fitness, waarbij al het werk dat je doet in de sportschool, thuis of buitenshuis op de proef wordt gesteld. Elke race begint met een run van 1 km, gevolgd door 1 functionele beweging, die x8 keer wordt herhaald.

Fitness is een Sport

HYROX is de eerste fitnessrace waarbij zowel je uithoudingsvermogen als je kracht wordt getest. Of je nu een doorgewinterde atleet bent of pas net bent begonnen met jouw fitnesreis, voor iedereen is er een gepaste HYROX-race!

HYROX is voor iedereen

Ruim 98% van onze deelnemers voltooit de race. Er zijn geen tijdslimieten en geen kwalificatievereisten, dus iedereen is welkom om in zijn eigen of haar eigen tempo te rennen en te racen met de voortdurende steun van vrienden, familie en mededeelnemers. HYROX juicht je tot de finish toe en heet je in stijl welkom in de #HYSOCIETY.

Facts and Figures

★ De gemiddelde racetijd is 1 uur en 32 minuten
★ Het officiële wereldrecord in de Pro Division is respectievelijk 55:09 en 53:24 minuten voor mannen en vrouwen.
★ 44% van de deelnemers is vrouw
★ De oudste HYROX-finisher is 72 jaar oud en gaat nog steeds door!
★ Wat is jouw excuus om niet te racen?

HYROX Kampioenschappen

Elk seizoen eindigt met de Wereldkampioenschappen waar de atleten met de snelste tijden uit elke divisie in elke stad zich kwalificeren tegen elkaar in de grote finale. Overige kampioenschappen worden gehouden in Europa en Noord-Amerika. Hier strijden de ELITE 15-atleten om prijzengeld en om de titel in verschillende leeftijdsgroepen.

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner