#HySociety

Community

Community

De wereldwijde Hyrox gemeenschap vormt de kern van wie we zijn en wat we doen. Of je nu een HYROX-finisher, een jurylid, een vrijwilliger of een partnersportschool bent, de #Hysociety is wat ons verenigt terwijl we ernaar streven nieuwe passies te creëren, nieuwe vriendschappen op te bouwen en een gezonde levensstijl over de hele wereld.

Finisher

Er is geen mooier gevoel dan je voor te bereiden op je Hyrox-race, in stijl over de finish te komen en verwelkomd te worden in de #Hysociety. We hebben Hyrox finishers overal zien rondreizen om deel te nemen aan evenementen, nieuwe steden te verkennen en tijd door te brengen met Hyrox-vrienden. Met al meer dan 50.000 finishers, zal het aantal snel groeien naarmate Hyrox zich over de wereld uitbreidt.

Partner Gyms

Dat #Hysociety-gevoel begint al in onze Hyrox partnergyms. De essentie van community is wat partnergyms onderscheidt. Train samen, strijd met doel en motivatie, steun elkaar door de moeilijkere momenten en vooral veel plezier.

Vrijwilligers

Met gemiddeld 2.500 atleten die deelnemen aan Hyrox Races, zijn onze vrijwilligers een integraal onderdeel van het vlotte verloop van onze evenementen en helpen ze een onvergetelijke sporterervaring te bieden. Of je nu midden in de actie in de actie wilt zitten of liever meer backstage bent, Hyrox zal een leuke rol voor je vinden.

Headjudges

Honderden mensen met affiniteit met fitness hebben zich aangesloten bij Hyrox om de races te beoordelen. Hoewel toegankelijk voor Every Body, is Hyrox een competitief sportevenement met wereldrecords, kampioenschappen en persoonlijke records op het spel. Met een pool van hooggekwalificeerde Hyrox-juryleden over de hele wereld, is de Sport of Fitness gecreëerd.

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner