Train

Train met een doel

Train met een doel

Hyrox is ontworpen om een ​​doel en een doel te creëren in uw functionele training. Of je nu een fervent hardloper of een competitieve Crossfit-atleet bent, geniet er gewoon van om naar de sportschool te gaan of thuis te trainen, fitness racen zal je prestaties en algehele gezondheid ten goede komen.

Fitness Racing

Hyrox heeft zorgvuldig 8 functionele bewegingsoefeningen geselecteerd in combinatie met hardlopen die elk deel van het lichaam zullen trainen en jouw verschillende energiesystemen. Hoewel Hyrox-races altijd uit dezelfde oefeningen bestaan, introduceert de Hyrox-trainingsmethodologie verschillende lichaamsgewicht- en uitrustingsoefeningen die je voorbereiden voor jouw Hyrox en zorgt voor een gevarieerde, dynamische en veilige trainingsroutine.

Waar te trainen

Hyrox kan het beste worden getraind bij een Hyrox Partner Gym met gecertificeerde trainers die je bij elke stap kunnen helpen.

Workout van de week

Hyrox geeft je ook Workouts van de week, dus volg deze pagina (Workout of the Week en onze social kanalen (#HYROXWORLDTOUR) voor de nieuwste trainingen en uitdagingen.

Hyrox Gym Tour

Als je wilt proeven van Hyrox, ga dan met ons mee naar een van onze vele Hyrox Gym Tour-evenementen en voer de Physical Fitness Test (P’F”T), die jou goed inzicht geeft in jouw Hyrox-niveau en waarvoor je moet trainen.

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner