Over HYROX

Our Sport is Hyrox

Our Sport is Hyrox

HYROX verovert de fitnesswereld! De race werd geïnspireerd door miljoenen atleten over de hele wereld die functionele fitness als hun favoriete sport beschouwen. Tot nu toe was er geen meetbare fitnessrace die toegankelijk is voor iedereen. HYROX is de ultieme uitdaging: Een perfecte combinatie tussen kracht, uithoudingsvermogen en vastberadenheid.

Internationaal event

Sinds de lancering in Duitsland in 2017, is HYROX uitgebreid naar 11 landen, 30 steden en telt het jaarlijks 100.000 finishers.

Gym Partners

91% van de HYROX-atleten is lid van een plaatselijke sportschool. HYROX biedt sportscholen een unieke kans om samen te werken met HYROX om haar leden voor te bereiden op de wereldwijde fitnessrace door middel van exclusieve trainingsprogramma’s, coaching certificeringen en partnervoordelen.

HySociety

De wereldwijde HYROX-gemeenschap vormt de kern van wie we zijn en wat we doen. Of je nu een HYROX-finisher, een jurylid, een vrijwilliger of een partnersportschool bent, de #HYSOCIETY is wat ons verbindt terwijl we ernaar streven nieuwe passies te creëren, duurzame vriendschappen op te bouwen en een gezonde levensstijl te promoten.

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner