Hoofdjury

Welkom bij de sport van fitness

Welkom bij de sport van fitness

We hebben ons altijd afgevraagd waarom er geen fitnessevenement was dat toegankelijk is voor iedereen, terwijl functionele fitness een van de grootste sporten ter wereld is. Daarom creëerden we Hyrox, de Global Fitness Race. Door de sport vanaf nul te laten groeien, internationale beweging en competitiestandaarden op te bouwen, zijn we constant op zoek naar ervaren hoofdjuryleden die willen helpen de fitnesssport te laten groeien.

Doe mee als Hoofdjury

Heb je een sterke affiniteit met fitness, heb je oog voor detail, kan je een team van vrijwilligers leiden en motiveren en hou je van de gezonde stress van Race dagen? Dan zoeken wij jou om de #Hysociety te komen versterken ! Per race werven we 15 hoofdjuryleden om de 8 trainingsstations te leiden en de verantwoordelijkheid op zich te nemen en een soepele ervaring voor alle atleten te garanderen.

Verantwoordelijkheden van een Hoofdjury

Met 8 trainingsstations zal elke hoofdjury het volledige verloop van de training beheren, ervoor zorgen dat de atleten de relevante gewichten gebruiken en de oefeningen uitvoeren volgens de vastgestelde bewegingsnormen. Samen met een toegewijd team van vrijwilligers help je atleten motiveren, inspireren, begeleiden en corrigeren tot het einde van de Workout. Je dient de dag voorafgaand aan de race aanwezig te zijn voor de officiële briefing van de hoofdjury.

Voordelen voor een Hoofdjury

ul>

 • Gratis evenement-outfit
 • Vaste evenementkosten van EUR XXX
 • Gedeelde hotelaccommodatie indien nodig
 • Maak deel uit van een onvergetelijke indoor evenementsfeer
 • Doe mee met de #Hysociety
 • Registreer als Hoofdjury

  "*" geeft vereiste velden aan

  DD slash MM slash JJJJ
  Kies een Nederlands event
  Mis geen HYROX updates
  WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner